„The Shape of Wather”, „Every Day” și „The Post” – premierele săptămânii, la Cinema City Iulius Mall Iași

 

 

Cinema City și Iulius Mall îi invită pe cinefili să se bucure de producțiile momentului. „The Shape of Water” este o dramă – fantezie americană, regizată de Guillermo del Toro și propune un subiect fascinant petru cei pasionați de știință și istorie. Într-un laborator al anilor 1960, în plin Război Rece, guvernul american deține o creatură amfibiană pe care își propune să o utilizeze în cursa spațială cu Uniunea Sovietică.  Ajutată de unul dintre oamenii de știință ai laboratorului, Elisa Esposito, responsabilă pentru curățenia laboratorului, pornește într-o cursă contra cronometru pentru eliberarea creaturii.

 

„Every Day” este o dramă romantică adaptată după romanul cu același nume al scriitorului David Levithan. Rhiannon, o tânără de 16 ani trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de spiritual A, ce se metamorfozează în fiecare zi într-un alt corp.

 

„The Post” este un thriller politic regizat de Steven Spielberg și pus în scenă de talentații Tom Hanks și Meryl Streep. Filmul urmărește lupta pentru putere dintre două publicații de elită ale Americii, The New York Times și The Post. În urma unor dezvăluiri excepționale despre implicarea trupelor americane în războiul din Vietnam, cele două ziare decid să abandoneze rivalitățile pentru a apărea împreună în fața Curții Supreme, într-un proces decisiv pentru drepturile de publicare a materialelor confidențiale.

 

Alături de aceste propuneri, fanii Cinema City pot urmări și „Jumanji: Welcome to the jungle” 3D, „Ferdinand” 3D Dublat, „Maze Runner: The Death Cure” 3D, „Fifty Shades Freed” 2D, „The Star” 2D.