MAGAZINUL SOPHIA ÎȘI AȘTEAPTĂ CLIENȚII ÎNTR-O NOUĂ LOCAȚIE, ÎN IULIUS MALL  

 

SOPHIA, magazinul dedicat frumuseţii locuinţei, s-a mutat într-o nouă locație, tot la etajul 1 al Iulius Mall Iași, dar mai spațioasă.

 

Cu o experienţă de peste zece ani în domeniul decorațiunilor interioare, SOPHIA le oferă clienților soluţii ideale de design pentru orice spațiu. Produsele sunt create de artişti pricepuţi şi impresionează prin liniile, formele, modelele și țesăturile fine şi sofisticate. Clienţii care îşi doresc mai multă lumină sau un strop de culoare în căminul lor găsesc la SOPHIA o gamă completă de perdele și draperii „ready-made” sau la comandă, în peste 800 de modele diferite de țesături, dar şi piese de mobilier originale.

Fețe de pernă, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fețe de masă, lenjerii, sisteme de prindere, obiecte decorative, magneți, canafi, flori decorative, mobilier din lemn sau fier forjat sunt sugestiile magazinului SOPHIA pentru un decor reuşit al locuinţei. Pentru a răspunde tuturor preferinţelor clienţilor, magazinul oferă consultanţă gratuită la domiciliu, cu designeri specializați, existând şi posibilitatea personalizării fiecărui produs prin broderie, design sau culoare.