Desiree Jewellery – noua atracție cu bijuterii din Iulius Mall

 

De curând, pasionatele de accesorii au o nouă destinație de shopping, la Iulius Mall Iași. La etajul 1, în vecinătatea magazinului Pull and Bear, s-a deschis Desiree Jewellery, o locație care le complimentează pe doamnele și domnișoarele iubitoare de bijuterii.

Desiree Jewellery propune o gamă extinsă de bijuterii din aur, împodobite cu pietre prețioase și semiprețioase, lucrate cu o eleganță aparte și în modele care cuceresc instant privirile. Locația își răsfață clientele cu propuneri pentru toate gusturile, festive sau de purtat în orice moment al zilei.

Doamnele și domnișoarele care își doresc să își îmbogățească prețioasa lor colecție de podoabe pot opta pentru o varietate de modele de inele, cercei, pandantive, coliere, brățări, broșe și multe altele. Din oferta Desiree Jewellery nu lipsesc nici articolele pentru domni, precum butoni, ace de cravată și alte accesorii. Iar pentru cei care vor să le surprindă pe partenerele lor cu cea mai importantă întrebare sunt prezentate inele de logodnă strălucitoare. Tot de aici pot fi cumpărate și verighetele potrive personalității viitorilor miri.

 

Propunerile Desiree Jewellery se disting prin designul care îmbină clasicul și contemporanul, precum și prin finețea execuției. Toate modele pot fi realizate și la comandă, din aur alb, galben sau roz, cu pietrele preferate.

 

Desiree Jewellery este și locul de unde îți poți alege ceasul ideal, rafinat sau statement, în nuanțele care îi caracterizează pe domni și doamne.

 

Vă așteptăm la etajul 1 Iulius Mall Iași,  să descoperiți stilul care vi se potrivește, al bijuteriilor Desiree Jewellery!