ÎNCEPE AFTERHILLS! IULIUS MALL A PREGĂTIT PREMII LA FESTIVAL

 

Iulius Mall Iaşi vine cu veşti bune pentru pasionații de muzică. Și noi vom fi prezenți la  Afterhills şi am pregătit o competiţie cu premii cool. În plus, eşti aşteptat la mall, unde vei obţine un look perfect pentru festival.

 

Mergi la Afterhills și ești pus pe distracție? Te așteptăm în spațiul special amenajat de Iulius Mall la festival, unde vei fi provocat la o competiție cu multă muzică bună. Demonstrează că ești maestrul hiturilor și vei câștiga cele mai tari premii. Dacă ești fanul artiștilor din line-up-ul Afterhills, atunci ești candidatul perfect. În perioada 31 mai – 3 iunie 2018între orele 16.00 și 22.00, dăm startul Playlist Challenge. Fiecare concurent are la dispoziție 2 minute pentru a asculta melodiile artiștilor invitați la festival și a recunoaște cât mai multe piese. În funcție de punctajul obținut, vei fi răsplătit cu băuturi răcoritoarevouchere la magazinele din Iulius Mall sau produse cosmetice.

 

Eşti în căutarea ţinutei perfecte pentru zilele de festival? Sau a accesoriilor care să te pună în valoare? „Get your festival look” la Iulius Mall! Aici te aşteaptă sute de propuneri vestimentare, dar şi o surpriză. În fiecare zi, în perioada 30 mai – 3 iunieîn intervalul orar 14.00 – 20.00, în spațiul special amenajat la etajul 1, în zona Meli Melo, va fi prezentă o artistă care le va oferi doritoarelor tatuaje temporare cu henna. Acesta va fi realizat în baza brăţării de la Afterhills sau pe baza unui bon de cumpărături din Iulius Mall, în valoare de minimum 15 lei. Tinerele pot opta pentru o varietate de modele, care să le exprime personalitatea într-un mod cât se poate de creativ și original. Tatuajele durează până la trei săptămâni, iar henna este 100% naturală.