Ladies Night la Cinema City Iulius Mall Iași

 

 

Pe 19 iunie, Cinema City Iulius Mall Iași a pregătit un eveniment pentru tine și prietenele tale. La “Ladies Night”, pe lângă premiera absolută a comediei „Ocean’s 8: Jaf cu clasa”, Cinema City te așteaptă cu cadouri garantate și o porție zdravănă de râs. Biletele sunt puse în vanzare la casierie.

Debbie, sora de mult înstrăinată a lui Danny Ocean, este absolut genială în planificarea minuțioasă a celor mai controversate infracțiuni. Însă pentru a-și etala adevărata măiestrie și calitățile excepționale, Debbie plănuiește jaful secolului chiar în timpul galei anuale Met din New York. Numai că pentru a reuși să dea marea lovitură are nevoie de ajutorul și iscusința altor șapte hoațe: Lou, Rose, Daphne Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita și Constance. Deși extrem de versate și abile, fetele vor trebui să devină cât se poate de ingenioase pentru a ridica cât mai puține suspiciuni și a trece neobservate printre vedetele venite să participe la marele eveniment.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri în 17 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iaşi, Piatra Neamț, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş,Timişoara și Galați