ÎNCEPE VARA PROMOȚIILOR LA IULIUS MALL IAȘI! BUCURĂ-TE DE DISCOUNTURI DE PÂNĂ LA 70%!

 

 

Este oficial! Dăm startul celui mai atractiv sezon pentru shopping, cel al promoțiilor de vară. Dacă și tu ai pus ochii pe piese trendy și vrei să le ai în garderobă, acum este momentul să vii la cumpărături în Iulius Mall Iași. Brandurile tale preferate au topit prețurile cu până la 70%.

 

Zilele călduroase sunt semn că vacanța se apropie, dar și că vin valurile de promoții estivale la Iulius Mall. Dacă ești pasionat de modă sau ești în căutarea articolelor pe care vrei să le ai în bagajul pentru concediu, te așteptăm la cumpărături. Terranova, One Star Fashion și Ani’s  au redus prețurile cu până la 70%, la Casual Style sunt discounturi de până la 60%, iar la H&M, Orsay, Koton, Bigotti, Bulgarini, Ina Design, BSB, Keops, Motor și Mari-k promoțiile ajung până la 50%. Oferte găsești și la Irina Schrotter, Karma și în multe alte locații. Așa că nu îți rămâne decât să vizitezi brandurile cu ținute în tendințe și să alegi piesele de care te-ai îndrăgostit.

 

Pentru că încălțămintea definește un outfit trendy, vei găsi pantofii de vacanță preferați și accesoriile care să te însoțească în călătorii la prețuri ispititoare. Vino să le descoperi în magazinele Il Passo, Melania Scarpe, Medeea, In Tempo, Fabricat în România și altele! Și dacă iubești mișcarea și petrecerea timpului în aer liber, ai nenumărate motive să vii la cumpărături în  magazinele Adidas și Sport Vision, unde vei beneficia de oferte atractive. Promoții sunt și pentru prichindei, de 25% la jucăriile Lego, la Dinoland.

 

Din bagajul pentru o vacanță reușită nu pot lipsi cosmeticele, așa că te poți bucura de reduceri la Marrionaud, Beauty 4 You și Aris. Și în magazinele specializate de bijuterii și accesorii vei găsi promoții de nerefuzat, pentru sesiuni prelungite de shopping. Sabrini, Meli Melo, Bijoux, Samsonite și Sophia Outlet sunt o parte dintre magazinele care afișează deja prețuri mai mici, chiar și cu până la 70%.

 

Catalogul complet al promoțiilor estivale poate fi accesat pe site-ul Iulius Mall Iași!