Sophia Outlet – soluții personalizate pentru locuința ta

 

Ai nevoie de o schimbare? Ce-ar fi să începi cu locuința!? Știm exact locul în care vei găsi inspirație pentru a-ți crea un ambient modern și primitor. Te invităm la Sophia Outlet, magazinul dedicat frumuseţii locuinţei situat la etajul 1 din Iulius Mall. Cu o experienţă de 14 ani în domeniul decorațiunilor interioare, brandul îți oferă soluţii ideale de design pentru orice spațiu, indiferent dacă te gândești să dai personalitate căminului sau ai nevoie de un alt ambient pentru birou. Vei fi surprins cu propuneri care se potrivesc exact personalității tale, create de artiști pricepuți și care impresionează prin liniile, formele, modelele și țesăturile fine și sofisticate.

Îți dorești mai multă lumină sau poate un strop de culoare? Sophia Outlet îți vine în întâmpinare cu o gamă completă de perdele și draperii „ready-made” sau la comandă, în peste 800 de modele diferite de țesături, dar şi piese de mobilier originale. Fețe de pernă, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fețe de masă, lenjerii, sisteme de prindere, obiecte decorative, magneți, canafi, flori decorative, mobilier din lemn sau fier forjat sunt sugestiile magazinului Sophia pentru un decor reuşit al locuinţei.

 

Și încă nu ți-am spus veștile bune! Până pe 20 iulie, clienții pasionați de amenajările interioare vor găsi promoții de până la 70% la o selecție de articole și vor beneficia de manoperă gratuită.

Sophia Outlet respectă cele mai înalte standarde în domeniu, reunind atât produse textile destinate decorării diverselor spații, cât și piese de mobilier sau accesorii decorative. Pentru a răspunde tuturor preferinţelor clienţilor, magazinul oferă consultanţă gratuită la domiciliu, cu designeri specializați, existând şi posibilitatea personalizării fiecărui produs prin broderie, design sau culoare. Având în spate o echipă creativă, cu mâini dibace și ochi de artiști, Sophia înseamnă curajul de-a da frâu liber imaginaţiei. Încăperile decorate de Sophia Outlet creează sentimentul că totul în jur și-a găsit armonia, clienţii putând opta pentru mobilierul potrivit stilului preferat: Shabby Chic,  Country  Classic, Epoque şi altele.

 

Încă mai ai proiecte îndrăznețe pentru decorarea locuinței tale? Te așteptăm la Sophia Outlet în Iulius Mall să găsești inspirație!