Breaking News

Biroul permanent al Senatului, convocat joi

Biroul permanent al Senatului a fost convocat joi seara, de la ora 18,00.

Vicepreşedintele Senatului Claudiu Manda a precizat pentru AGERPRES că pe ordinea de zi se află ordonanţele de urgenţă adoptate de Guvern în această săptămână şi joia trecută.

Liderul grupului senatorial USR, Vlad Alexandrescu, a scris pe Facebook că a primit un mesaj privind convocarea Biroului permanent fără niciun fel de explicaţie, exprimând opinia că, cel mai probabil, se doreşte prelungirea sesiunii extraordinare până pe 10 august.

„Este inacceptabil ce se întâmplă, tratează opoziţia parlamentară ca pe nişte slugi ai unui singur om! Mi-au trimis astăzi un mesaj prin care sunt convocat la Biroul Permanent al Senatului, mâine la ora 18, fără niciun fel de explicaţie, niciun fel de ordine de zi. Ne cheamă să decidem ceva mâine, dar nu ştim ce trebuie să decidem, nu ştim ce plănuiesc. Cel mai probabil, vor să prelungească sesiunea extraordinară până pe 10 august, cum spun unele surse, dar nu putem fi siguri căci democraţia se face în secret în Parlamentul României din câte se vede”, a transmis Alexandrescu.