TÂRGURI DE ACCESORII, SPECTACOLE LA AMFITEATRU ȘI EVENIMENT MULTICULTURAL, ÎN WEEK-END, LA PALAS

Vineri, pe 20 iulie 2018, de la ora 20.00, invitată pe scenaAmfiteatrului Palas va fi Alexandra Ușurelu. Cu un timbru cald și melodii care emoționează, Alexandra reprezintă o voce aparte a muzicii românești. Tot la Amfiteatrul Palas, duminică, de la ora 19.00, prichindeii sunt invitați la spectacolul interactiv „Frumoasa și Bestia”, susținut de Teatrul la Cinema București.Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-ul www.palasmall.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%. Dacă vor fi condiții meteo nefavorabile, spectacolele vor fi reprogramate. Detalii vor fi postate pe pagina de Facebook Palas.

Sâmbătă, de la ora 12.00în parcul Palas, ieșenii pasionați de specificul altor țări sunt așteptați la o nouă ediție a Global Village. Vor avea prilejul să cunoască diverse culturi ale lumii prin intermediul studenților internaționali prezenți prin proiecteleDiscover și GREEN Impact. În cadrul evenimentului oraganizat de AIESEC Iași vor fi prezentate momente artistice, iar cei prezenți vor cunoaște și gastronomiile, tradițiile și obiceiurile fiecăreia din cele 16 țări reprezentate. Într-o singură zi, vizitatoriiGlobal Village vor ajunge în Australia, Tunisia, Mexic, Turcia, Columbia, Statele Unite ale Americii, Italia, China, Brazilia, Thailanda, Algeria, Germania, Japonia, Indonesia, Rusia șiSpania.

Până duminică inclusiv, la parterul Atriumului Palas Mall se desfășoară Expomineralia. Această ediție a târgului internațional de pietre prețioase și semiprețioase are o selecție de coliere vedetă, realizate din: alexandrit, spinel roșu, spinel violet, diamante brute, safir și smarald. Alexandritul este una dintre cele mai rare pietre prețioase din lume, a cărei particularitate este schimbarea culorii în funcție de lumină. Pe lângă acestea sunt expuse nenumărate bijuterii și decorațiuni realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

În aceeași perioadă, doamnele și domnișoarele sunt așteptate laBag Expo, unde vor descoperi și o colecție de genți și accesorii pentru plajă, care să le completeze bagajul pentru concediu. Plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsacuri, borsete, portofele şi curele sunt doar o parte dintre propunerile Bag Expo pentru clienţi.

În plus, continuă promoțiile de vară de până la 70% în magazinele brandurilor prezente în Palas Mall.