PRODUSELE ȘI OFERTELE TOP SHOP SE GĂSESC ÎNTR-UN NOU MAGAZIN, INAUGURAT ÎN IULIUS MALL IAȘI

Recent, compania slovenă Studio Moderna a deschis un nou magazin Top Shop, în Iulius Mall Iași. Clienții pot alege produse care le îmbunătățesc stilul de viață, aparținând brandurilor Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Live Active, Wellneo, Rovus și Kosmodisk.

Noua locație este situată la etajul doi al Iulius Mall Iași, în proximitatea Nomasvello. În magazinul Top Shop sunt disponibile articole diverse, potrivite pentru orice categorie de vârstă, pentru îmbunătățirea calității vieții și a confortului locuinței. Indiferent dacă le-au testat deja sau sunt la prima achiziție, clienții se pot bucura de produse de calitate, care să îi ajute să se bucure de activitățile cotidiene într-o manieră mai ușoară și mai plăcută.

Clienții găsesc aici brandul Dormeo, care le propune soluții complete pentru somn și odihnă de calitate, cu ajutorul saltelelor, topperelor, pernelor, pilotelor și lenjeriilor, dar și vase și accesorii de gătit potrivite pentru orice bucătărie, marca Delimano, precum: seturi de tigăi, oale, robineți pentru încălzirea apei, mixere, storcătoare de fructe, blendere etc. În oferta magazinului sunt și accesorii pentru curățenie Rovus, precum aspiratoare, încălzitoare și răcitoare pentru cameră, mopuri, fiare de călcat fără fir și altele. Pentru cei preocupați de un stil de viață sănătos sunt disponibile produse pentru fitness, frumusețe și stare de bine de la Wellneo, dar și încălțăminte funcțională cu talpa rotunjită Walkmaxx, în modele și colecții pentru toate sezoanele și vârstele, care fac mișcarea mai plăcută și cu beneficii asupra posturii corpului. Totodată, brandul Top Shop le propune clienților articole pentru casă și grădină (accesorii de vopsit, accesorii pentru îndepărtarea rozătoarelor și insectelor, sape ușor de manevrat etc.), pentru sănătate și frumusețe (creme, accesorii pentru aranjarea părului, lenjerie de corp etc.), dar și seturi creative de jucării.

Studio Moderna este o companie internațională de marketing și e-commerce, fondată în anul 1992, în Slovenia. În prezent, deține o rețea de peste 400 de magazine în toată Europa. Studio Moderna pune accent pe confortul și satisfacția cumpărătorilor, drept dovadă fiind cei peste 360 de milioane de clienți mulțumiți de calitatea produselor și serviciilor sale.