CHIDO, RESTAURANT CU SPECIFIC MEXICAN, ÎN FOOD COURT IULIUS MALL IAȘI

  

 

 Pasionații de gastronomiile internaționale se pot delecta cu preparate exotice, într-o nouă locație, în food court Iulius Mall Iași. De curând, s-a deschis Chido, restaurant cu specific mexican.

 

Ai poftă de un meniu exotic? Tacos, buritto și nachos pot fi răspunsul. Preparatele savuroase se găsesc la Chidonoua locație inaugurată în food court Iulius Mall Iași.  Iubitorii bucătăriei mexicane sau pofticioșii care își doresc să încerce delicatese internaționale pot alege dintr-o varietate de propuneri gastronomice inedite.

 

În meniul noii locații, gurmanzii găsesc preparate inspirate din bucătăria mexicană, de tip street food. Astfel, se pot răsfăța cu cinci propuneri apetisante: burrito, tacos, salată, burrito box și nachos. La rândul lor, acestea sunt disponibile în șase variante: carne de pui, carne de porc, carne de vită, creveți, surf’n’turf și vegetarian. Iar pentru o experiență gastronomică autentic mexicană, clienții își pot personaliza meniul cu sosul preferat, dintre opțiunile mild, medium și hotSosurile și preparatele Chido sunt realizate după rețete proprii și pregătite „in house”, în fiecare zi. Totul, din dorința de a le oferi clienților mâncare sănătoasă, servită într-un mod rapid, folosind tehnici de gătire moderne și ingrediente de înaltă calitate, pentru a obține un gust desăvârșit.

 

Bucătarii Chido folosesc doar ingrediente proaspete și condimente specifice, combinate în rețete inspirate din bucătăria Ciudad de Mexico, caracterizată prin îmbinarea particularităților fiecărei regiuni din Mexic. În plus, clienții beneficiază de o pauză de masă apetisantă, dar și de un spectacol culinar, pentru că au posibilitatea de a vedea exact cum le sunt pregătite deliciile alese.

 

Cei care vor să își bucure simțurile cu apetisantele gusturi în combinații de inspirație mexicană sunt așteptați la Chido, în food court Iulius Mall Iași.