CONCERT FUEGO, TEATRU DE COPII ŞI TÂRGURI TEMATICE, EVENIMENTELE DIN WEEKEND DE LA PALAS

În weekend, cei care vin să se relaxeze în ansamblul Palas își vor putea îmbogăți timpul liber și cu evenimente diverse: spectacole pentru toate vârstele, târguri şi demonstraţii sportive.

 

Invitatul special al Amfiteatrului Palas din această săptămână este Fuego. Vineri, 17 august 2018, de la ora 20:30, cântăreţul va încânta publicul cu un spectacol care va include toate melodiile sale îndrăgite. Interpretul le-a pregătit şi o surpriză ieşenilor şi va urca pe scenă alături de Stela Enache, o altă mare voce a muzicii românești.

 

Tradiţionala întâlnire duminicală a celor mici cu lumea poveştilor va avea loc şi în acest final de săptămână, la Amfiteatrul Palas. De la ora 19:00, prichindeii sunt invitaţi să afle „Poveștile lui Creangă” şi să descopere întâmplările de care au avut parte Harap-Alb, Ivan Turbincă și Dănilă Prepeleac, într-o singură piesă de teatru, susținută de Ateneul Copiilor din Cluj-Napoca. Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-ul www.palasmall.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%.

 

Până duminică inclusiv, parterul Atriumului Palas Mall este locul preferat de toate doamnele și domnișoarele care iubesc bijuteriile și accesoriile. La târgul Expomineralia vor găsi nenumărate bijuterii create din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. În aceeași perioadă, doamnele și domnișoarele sunt așteptate la Bag Expo, unde vor descoperi o colecţie amplă de plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsacuri, borsete, portofele şi curele.

 

Sâmbătă, ieşenii sunt invitaţi, în piaţeta patinoar, la mişcare în aer liber. În intervalul orar 17:00 – 19:00, antrenorii Oxygen Sport Center vor oferi demonstraţii de fitness, aerobic şi zumba, la care sunt invitaţi să participe toţi cei care doresc să îmbine sportul cu distracţia.