Inmedio, de acum şi în Iulius Mall Iaşi!

 

 

Din această săptămână, Inmedio, lider naţional pe segmentul News & Convenience, este prezent şi în Iulius Mall Iaşi. Clienţii vor găsi în noul magazin, situat la etajul doi al mall-ului, în zona food court, o selecţie interesantă de presă naţională şi internaţională, dar şi servicii complementare, precum produse culturale şi cărţi, papetărie, articole şi mici jucării pentru copii, idei de cadouri, băuturi calde, răcoritoare, snacks-uri şi multe altele.

Inmedio a implementat la Iulius Mall Iaşi un nou concept de magazin, cu un design modern, cu accente industriale și inserții din lemn, care contribuie la o identitate vizuală distinctă și memorabilă a locaţiei, precum şi la o ambianță plăcută. În același timp, noul design ajută la evidențierea produselor şi identificarea rapidă a acestora de către clienți.

Conceptul Inmedio 2018 este un spațiu deschis, care îi arată clientului de la început că este binevenit și îl ghidează ușor către zona de interes, cu o atmosferă optimistă, prietenoasă, primitoare şi informală.