CONCERT AL FILARMONICII, STAND-UP COMEDY ȘI SPECTACOL DE MAGIE PENTRU COPII, LA PALAS

Ultimele zile de vară aduc evenimente pentru toate vârstele în ansamblul Palas. Cei dornici de umor sunt așteptați la stand-up comedy, melomanii au întâlnire cu Filarmonica din Iași, iar propunerea pentru prichindei este un spectacol de magie.

 

Serile distractive continuă la Amfiteatrul Palas. Joi, pe 30 august 2018, ieșenii sunt invitați la o porție de râs copios cu Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu. De la ora 21.30, pe scena Amfiteatrului Palas își vor face intrarea cei doi comedianți, pregătiți să impresioneze publicul cu poante inspirate și foarte amuzante. Biletele pot fi achiziționate de la Candy Bar din incinta Amfiteatrului Palas sau online, pe site-ulwww.palasmall.ro ori www.iabilet.ro.

Vineri, toţi cei care apreciază muzica de calitate sunt așteptați în parcul Palas, unde vor petrece ultima seară de vară calendaristică în compania Filarmonicii. De la ora 19.00, pe scenă va urca orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași, care va oferi o reprezentație de excepție. Concertul este dedicat valsului și marcheazădeschiderea stagiunii estivale. Sub bagheta dirijorului Radu Popa, instrumentiștii vor interpreta cele mai frumoase valsuri, semnate de Aram Haciaturian, Mihail Glinka, Alexandr Glazunov, Dmitri Sostakovici, Richard Strauss și Sir Anthony Hopkins.

Luna septembrie debutează la Amfiteatrul Palas cu spectacolul dedicat copiilor, „Magic Fairytale”, susținut de Teatru la Cinema BucureștiDuminică, pe 2 septembrie, de la ora 19.00, cei mici vor urca pe scenă şi vor deveni magicieni. Ca într-o adevărată vrajă, doar cu o baghetă fermecată, copiii vor învăţa trucuri hazlii şi formule magice, care vor transforma fanteziile în realitate, pentru că în lumea poveştilor totul este permis. Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-ulwww.palasmall.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%.