PRICHINDEII SUNT INVITAȚI LA ATELIERUL DE GĂTIT, SÂMBĂTĂ, LA IULIUS MALL IAȘI

Chiar dacă este pe sfârșite, vacanța continuă să fie motiv de bucurie pentru copii, la Iulius Mall Iași. Și asta pentru că năzdrăvanii se pot înscrie la atelierul de gătit, unde vor învăța să facă un desert delicios.
Prichindelul tău visează să devină chef bucătar? Sau vrei să îi oferi experiențe distractive? Iulius Mall Iași îl așteaptă la atelierul de gătit pentru copii!

Sâmbătă, 1 septembrie 2018, de la ora 11.00, ne punem șorțurile și învățăm să preparăm Tiramisu cu fructe de sezon. Lecțiile de gătit sunt susținute de Chef Bogdan Puiu, fondator al atelierelor Soft&Grace, și se vor desfășura în piațeta din fața magazinului Koton, de la etajul 1.

Micii bucătari vor avea parte și de multă distracție: vor purta șorțuri și vor folosi ustensile de cofetărie, vor învăța pașii uneirețete delicioase, vor combina ingrediente și își vor folosi imaginația pentru a decora prăjitura. La final, vor savura propria creație culinară.

Participarea este gratuită, în baza înscrierii printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Iulius Mall Iași, în limita locurilor disponibile.

Toate ingredientele și ustensilele necesare vor fi asigurate de Iulius Mall Iași.

În prima zi de toamnă, îi așteptăm pe copii la Iulius Mall Iași, să gătim și să ne distrăm împreună!