BRANDUL INTERSPORT, DE ACUM ŞI ÎN IULIUS MALL IAŞI! OFERTE PROMOŢIONALE CU OCAZIA ÎNCEPERII ŞCOLII

Brandul internaţional de articole sportive INTERSPORT a deschis, de curând, un magazin în Iulius Mall Iaşi. Situat la etajul doi al mall-ului, magazinul are o suprafaţă de aproximativ 860 mp şi va completa mixul de branduri din zona sport a centrului comercial. Până pe 21 septembrie, INTERSPORT îi întâmpină pe clienţi cu oferte promoţionale cu ocazia campaniei  „Back to School”.


INTERSPORT este cea mai mare reţea de magazine de articole sportive din lume, prezentă în România din anul 2004. INTERSPORT comercializează branduri consacrate pe piaţa de profil,
precum Nike, Adidas, Puma, precum şi mărci exclusive, în colecţiile McKinley, FIREFLY,TECNOpro, ETIREL, ENERGETICS, Pro Touch și Nakamura.


În noul magazin din Iulius Mall Iaşi, clienţii vor găsi o gamă completă de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii, pentru bărbaţi, femei şi copii. Brandul INTERSPORT oferă opţiuni diverse de încălţări speciale pentru alergare şi alte sporturi, hanorace, jachete, veste, pantaloni, tricouri, costume de trenning sau drumeţie, costume de baie şi multe altele.

În plus, de aici se pot cumpăra accesoriile necesare în practicarea oricărui sport, de la cele pentru tenis, înot, fotbal, baschet, volei şi ciclism, până la alergare, ski, fitness şi box.


Până pe 21 septembrie, magazinul INTERSPORT a pregătit oferte promoţionale destinate părinţilor care îşi pregătesc juniorii de școală, dar nu numai.

Campania „Back to School” înseamnă preţuri speciale la numeroase articole, printre care încălţăminte, rucsacuri, ţinute pentru orele de sport şi multe altele.

În România, brandul de articole sportive deţine 31 de magazine, în oraşe precum BucureştiConstanţa, Cluj-Napoca, Ploieşti, Braşov, Buzău, Bacău şi Piatra Neamţ. În reţeaua naţională a companiei IULIUS, INTERSPORT este prezent cu două magazine în Iaşi, în ansamblul mixt Palas şi în Iulius Mall, precum şi în Iulius Mall Timişoara şi Iulius Mall Suceava.