COMPETIȚIE DE NAVO ȘI AEROMODELE, EVENIMENT DEDICAT CARIERELOR ȘI TÂRGURI TEMATICE, LA PALAS

Evenimente și târguri variate vor completa sesiunile de shopping din acest week-end, în  ansamblul Palas.

Cei care peferă să-și petreacă timpul în aer liber sunt așteptați, cu mic, cu mare, să asiste sau să participe la competiții de navomodele și aeromodeleJoi, 11 octombrie 2018, de la ora 12.00, pe lacul din parcul Palas se vor întrece ambarcațiuni de foarte mici dimensiuni, iar pe spațiul verde, vor putea fi admirate avioane și aparate de zbor în miniatură. Demonstrațiile sunt organizate de Palatul Copiilor Iași.

Vineri și sâmbătă, pe 12 și 13 octombrie, în Atriumul Palas Mall va avea loc Târgul de Cariere Iași. La această ediție vor participa peste 60 de companii din domenii variate, care vor propune candidaților oferte de angajare pentru categoriile entry-level, nivel mediu și avansat. Cei interesați vor putea alege din peste 2.000 de locuri de muncă disponibile, din domeniul Inginerie, Resurse Umane, Marketing, Retail, Administrativ, Consultanță sau Juridic. În cadrul Târgului de Cariere Iași, participanții vor putea să facă simulări de interviu, negocieri de salariu și vor avea parte de consiliere profesională și în legislația muncii.

Până duminică inclusiv, la Palas se desfășoară și târguri prilejuite de Sărbătorile Iașului. Pe esplanada din proximitatea caruselului venețian din parcul Palas, clienții găsesc propunerile Târgului de Marochinărie ExpoTextil. Piese de îmbrăcăminte din piele și blană, dar și încălțăminte, genți și accesorii, cu design modern și realizate de producători români, pot fi admirate și cumpărate de cei care își pregătesc garderoba pentru sezonul rece.

Tot până duminică, pe esplanada aferentă intrării principale în Palas Mall, dinspre Palatul Culturii, cei care apreciază obiectele tradiționale vor fi întâmpinați de meșteșugari din diferite zone ale țăriiIi și costume populare, accesorii cu simboluri tradiționale, linguri de lemn sculptate, genți din piele, piese vestimentare, papuci din blană și multe alte articole sunt propunerile expozanților. Tot aici, pofticioșii sunt îndemnați să aleagă preparate tradiționale, gustoase și proaspete.