BRANDUL PENTI, DE ACUM, ŞI ÎN IULIUS MALL!

 

Penti, brandul turcesc de referinţă pe piaţa dresurilor de damă, a inaugurat joi, 18 octombrie 2018, un nou magazin, în Iulius Mall. Acesta este cel de-al 36-lea magazin deschis în România şi, totodată, cea de-a doua unitate din Iaşi, după cea inaugurată în anul 2015, tot în reţeaua IULIUS, în ansamblul Palas. Până pe 21 octombrie, clientele vor fi întâmpinate cu promoţii.

 

Magazinul Penti este situat la etajul întâi al Iulius Mall şi este locul unde orice femeie îşi găseşte dresurile sau lenjeria intimă după preferinţele sale. Doamnele şi domnişoarele pot alege dintr-o gamă extinsă de dresuri, ciorapi, lenjerie, pijamale, costume de baie, articole de îmbrăcăminte şi papuci de casă, care oferă un plus de confort prin design şi materialele folosite. Clientele Penti vor găsi produsele potrivite  într-o varietate de modele şi o paletă extinsă de culori.

 

Tot aici, cele care îşi doresc accesorii în ton cu personalitatea şi ţinutele lor găsesc căciuli, mănuşi şi alte articole de sezon.

 

Înfiinţat în anii ’50 în Instabul, brandul Penti s-a dedicat feminităţii. Unul dintre atuurile Penti este producția complet integrată, de la fabricarea firului până la vânzarea în magazine, ceea ce asigură o atenţie la detalii, calitate sporită şi grijă faţă de femei. În prezent, există 300 de magazine Penti în Turcia şi alte 106, în 29 de ţări.  De asemenea, Penti exportă produsele sale în alte 43 de ţări.