Campanie naţională “Avantaj dublu”  de prevenţie a cancerului la sân şi a bolilor de tiroidă

Gral Medical desfăşoară până la 31.12.2018, în premieră, campania naţională “Avantaj Dublu” în cadrul căreia se desfăşoară concomitent, 2 programe de screening anual cu tradiţie: screening cancer de sân şi screening afecţiuni tiroidă. Programul face parte dintr-un sistem de prevenţie iniţiat de Gral Medical şi reţeaua de centre OncoFort începând cu anul 2007, în cadrul căruia foarte mulţi oameni au fost depistaţi precoce cu cancer la sân, disfuncţii tiroidiene şi cancer de tiroidă, iar tratamentul efectuat a fost mult mai eficient.

 

În cadrul campaniei “Avantaj Dublu” fiecare pacient poate beneficia, în 8 judeţe din ţară, de reducere 50% la pachetul de screening la care se adaugă 25% reducere pentru orice investigaţie suplimentară recomandată de medic. Pentru monitorizarea cancerului la sân se oferă ecografie mamară la jumătate de preţ, iar pentru afecţiunile tiroidiene, pachetul cuprinde analize medicale dedicate la doar 65lei.

 

Gral Medical a unit 2 mari campanii într-una singura, astfel încât pacientii să poată efectua, împreună sau separat, cele 2 pachete de screening. Aceasta a fost una dintre solicitările pacienţilor din campaniile anterioare, astfel încât să se evite drumurile repetate la medic.

 

Cancerul mamar (cancerul la sân) se află pe primul loc în topul cancerelor la femei, în creştere cu 15% în ultimii ani, cu un trend alarmant în rândul femeilor tinere.

Disfuncţia tiroidiană este diagnosticată din ce în ce mai mult în rândul populaţiei, deoarece tiroida este un organ de echilibru în organism, iar orice dereglare sub forma hipotiroidiei sau hipertiroidiei afectează viaţa de zi cu zi, iar în cazuri mai grave debutează cu unul dintre cele 3 tipuri de cancer de tiroidă: cancer tiroidian papilar, cancer tiroidian folicular, cancer tiroidian medular şi cancer tiroidian nediferenţiat.

 

Foarte important este faptul că investigaţiile de control trebuie efectuate anual, analizele medicale monitorizate în dinamica de către medicul specialist, iar dacă rezultatele sunt în parametri normali, dar reapar secvenţial simptome, se impune o perioadă de expectativă vigilentă (supraveghere fără iniţierea unui tratament).

 

Campania se desfăsoara până la sfârşitul anului 2018 în 8 oraşe din ţară (Bucureşti, Ploieşti, Focşani, Bacău, Sibiu, Piteşti, Vâlcea, Craiova). Deoarece oferta este valabilă pe o perioadă limitată de timp, iar numărul cererilor poate depăşi orarul medicilor, orice programare efectuată pe perioada campaniei va fi onorată şi după terminarea ei, programările vor fi făcute în ordine cronologică.

 

Programări şi consiliere online puteţi obţine pe www.gralmedical.ro sau direct la call center: 021-323.00.00 (*GRAL).