Compania TAROM va relua zborurile Bucureşti – Arad şi retur, începând cu 1 decembrie

Compania aviatică TAROM va relua zborurile Bucureşti – Arad şi retur peste o lună, mai exact începând cu data de 1 decembrie, pentru început urmând să fie operate două zboruri tur-retur, săptămânal, a anunţat miercuri, pe pagina sa de Facebook, senatorul PSD Mihai Fifor.

Potrivit sursei citate, această informaţie a fost primită miercuri, în cadrul întâlnirii dintre parlamentarii PSD de Arad (senatorul Mihai Fifor şi deputaţii Dorel Căprar, Adrian Todor, Florin Tripa) şi directorul general al TAROM, Werner Wolf.

”Este încununarea unor demersuri pe care le facem de luni de zile, alături de colegii parlamentari PSD Arad, fiind totodată şi un prim pas pentru repunerea Aradului pe harta transportului aerian din România”, a declarat senatorul Mihai Fifor în postare.

Compania TAROM va opera două curse de avion pe săptămână, Arad – Bucureşti şi retur.

”Începând cu 1 decembrie, ziua de suflet a tuturor românilor, Aradul, Capitala Politică a Marii Uniri de la 1918, va fi din nou la înălţime”, a adăugat Fifor.

De menţionat că în ultimii doi ani, pe Aeroportul Arad au fost operate doar vara câte două curse charter pe săptămână Arad – Antalia (Turcia) şi retur, organizate de două companii turistice. AGERPRE