PREGĂTEȘTE-ȚI GARDEROBA PENTRU BLACK FRIDAY! PROMOȚII DE PÂNĂ LA 70%, ÎN WEEK-END, LA IULIUS MALL

 

 

Și tu ești pasionat de modă, cumpărături și reduceri? Pregătește-ți garderoba pentru Black Friday! În acest week-end, magazinele din Iulius Mall au reduceri care ajung până la 70%. Nu-ți rămâne decât să te bucuri de shopping prelungit și să-ți alegi piesele preferate care să-ți completeze ținutele de sezon.

 

Anul acesta Iulius Mall Iași, dau startul maratonului promoțiilor de Black Friday vineri, 16 noiembrie 2018, și îl prelungește timp de trei zile. Inventariază-ți dulapul și vezi ce îți lipsește pentru o garderobă în tendințe, pentru că acum ai ocazia să alegi îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii la prețuri atractive.

 

Reduceri de până la 70% vor fi la Bulgarini, Irina Schrotter și Jolidon, iar la Orsay, H&M, U-man, Motor, Rocco, Mari-k, Ani`s și Keops sunt prețuri înjumătățite. Dacă ai nevoie de mai multă culoare în garderobă, nu rata ofertele Koton, Terranova, Bigotti, Ina Design, Karma, MBFashion, One Star Fashion, Penti și ale celorlalte branduri.

 

Și la Intersport vor fi prețuri reduse cu 50%, la Adidas, cu până la 30%, iar la Sport Vision vei primi 20% discount la orice produs. În week-end, vei putea să-ți cumperi mai mult decât o pereche de încălțăminte, pentru că te vei bucura de ofertele Il Passo, In Tempo, Melania Scarpe, Medea și Fabricat în România. Promoții de nerefuzat vor fi pentru cosmetice, la Marionnaud, The Makeup Shop, Golden Rose, Gerovital, Flormar, Beauty 4 You, Pro Beauty Shop și Professional Shop. În plus, oferte vor fi disponibile și pentru accesorii, bijuterii, decorațiuni și cărți, dar și pentru servicii. Catalogul complet al promoțiilor poate fi consultat pe site-ul www.iuliusmall.com/iasi !