PESTE 160 DE ANGAJAȚI DIN CLĂDIRILE DE BIROURI ALE ANSAMBLULUI PALAS AU DONAT SÂNGE

Pentru a doua oară în acest an, angajații companiilor prezente în clădirile de birouri United Business Center din ansamblul Palas au răspuns în număr mare la apelul de a contribui la salvarea de vieți.

 

A doua ediție din acest an a campaniei de donare de sânge „Eroii UBC. Împreună donăm viață” s-a desfășurat timp de două zilepe 20 și 21 noiembrie 2018. Unitatea mobilă a Centrului Regional de Transfuzii Sanguine (CRTS) Iași a fost prezentă în Palas, într-o acțiune organizată cu periodicitate de United Business Center (UBC).

 

Și de această dată, peste 160 de angajați care lucrează în companiile din clădirile de birouri din ansamblul Palas au răspuns invitației de a se implica într-o cauză nobilă. Și-au luat o pauză de la munca la birou și au donat sânge, conștienți că gestul lor poate face diferența. „Ajutorul primit este fantastic. A fost o campanie reușită, iar cantitatea de sânge donată reprezintă necesarul pentru patru zile pline în spitalele din Iași. Ca o comparație, în cele două zile în care s-a desfășurat această campanie, la Centrul de Transfuzii au donat sânge aproximativ 50 de persoane, iar aici au fost de cel puțin trei ori mai mulți. Apreciem buna organizare și așteptăm să reluăm acțiunea, iar donatorilor le mulțumim și îi felicităm”,a spus dr. Andreea Vătămanu, medic primar medicină de familie, coordonator sală de recoltare fixă și mobilă CRTS Iași.

Prima campanie de donare „Eroii UBC. Împreună donăm viață” din acest an a avut loc în luna mai, atunci cânt 165 de persoane au contribuit la salvarea de vieți. Pentru că mulți dintre participanți s-au arătat dornici să se implice și pe viitor, astfel de campanii vor continua să se desfășoare cu periodicitate.