100 DE ANI ÎN CULORI. DEMONSTRAŢIE LIVE DE URBAN FINE ART, LA IULIUS MALL

 

La Iulius Mall, Centenarul Marii Uniri va fi sărbătorit într-o manieră artistică modernă. Pentru a marca cei 100 de ani de Românie, magazinul STEF din Iulius Mall, alături de MOLOTOW™, brand dedicat realizării celor mai performate produse pentru Urban & Street Art, și Facultatea de Arte Vizuale și Design Iași vor marca acest eveniment unic prin culoare.

Joi, 29 noiembrie 2018, ora 16.00în faţa magazinul STEF de la etajul 1, va avea loc odemonstraţie de Urban Fine Artsusţinută de tineri de la Facultatea de Arte Vizuale și Design Iași. Aceştia vor reda în culori, într-o manieră proprie, viziunea lor artistică asupra Centenarului Marii Uniri. La demonstraţii, artiştii vor utiliza culori acrilice, aquarele speciale şi spray-uri acrilice marca MOLOTOW™. Publicul spectator este invitat să participe, dar şi să testeze instrumentele dedicate Urban Fine Art.

Acesta este un curent contemporan în arta plastică, definit de modalitatea directă, fluidă și rapidă prin care artiștii își exprimă ideile, creaţiile plastice fiind, deseori, o fuziune între tehnicile de pictură consacrate și cele specifice pop-art-ului.

Utilizând instrumentele și culorile dezvoltate de MOLOTOW™, artiștii pot folosi mai facil o multitudine de nuanţe acrilice și pe bază de apă pentru a se exprima, pentru a realiza lucrări de diferite dimensiuni, pentru a construi storyboard-uri, pentru a desena sau face schiţe cu ajutorul markerelor, pentru a aduce la viaţă cartoon-uri sau manga și pentru a-și lăsa amprenta în zona pop-art, decorând obiecte sau haine.