Tomac: Deviza lui Vâlcov pare să fie ”Războiul e război. Singurul #rezist bun e #rezistul mort”

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, l-a criticat, luni, pe Darius Vâlcov pentru declaraţiile acestuia referitoare la protestatari. Liderul PMP a parafrazat din cartea Ferma animalelor, afirmând că deviza consilierului premierului este ”Războiul e război. Singurul #rezist bun e #rezistul mort”.

”<Toate animalele sunt egale, dar unele sunt mai egale decât altele!>, George Orwell – Ferma animalelor (1945). Face ce face Vâlcov şi… zbang – recidivează. Cred că <Ferma animalelor> este cartea de căpătâi a acestui bandit cu tablouri ascunse prin cimitir. Deviza lui pare sa fie <Războiul e război. Singurul #rezist bun e #rezistul mort>”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Reacţia liderului PMP vine ca urmare a declaraţiilor consilierului premierului, Darius Vâlcov, cu privire la protestatarii #rezist.

”Trebuie să se audă vocea României, aşa cum se aude vocea Italiei, aşa cum se aude vocea Poloniei, Ungariei, a Cehiei, a Slovaciei. De cine suntem numiţi (extremişti – n.r.)? De Rezist de România, Antifa de România?! Haideţi să-i ocolim, să-i sărim, pentru că sunt un praf, un firicel mic de praf în drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o merităm”, a spus la Antena 3 Darius Vâlcov.