Opoziţia ameninţă cu GREVA parlamentară, dacă nu se iau în calcul propunerile de revocare a lui Dragnea

Deputatul PNL Raluca Turcan a declarat miercuri, în plenul în care se discută dacă se va supune la vot revocarea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, că se poate ajunge la grevă parlamentară, dacă nu se iau în calcul propunerile Opoziţiei.

„Există posibilitatea de a intra în grevă parlamentară dacă nu supuneţi următoarele solicitări. Dacă aveţi majoritate supuneţi la vot, dacă nu, înseamnă că nu aveţi, înseamnă că exercitaţi prerogativele prin încălcarea regulamentului. Propunerile sunt: prelungirea programului de lucru cu o oră, sistarea dezbaterilor generale pe subiectul introducerii altor puncte, schimbarea procedurii de vot ca să nu fie manipulare a votului prin reteaua electronică, să conducă şedinţa Marilen Pirtea”, a declarat Raluca Turcan, înainte de pauza de 20 de minute, luată pentru consultări.

PNL a solicitat revocarea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, Florin Iordache anunţând însă că cererea este neregulamentară.