Lansare de carte Emil Horomnea

Vineri, 21 decembrie 2018, la ora 18.00, în Sala de Evenimente de la etajul II al Casei Cărții din Iași, va avea loc dubla lansare de carte a profesorului universitar doctor Emil Horomnea, unul dintre cei mai charismatici și iubiți profesori ieșeni, formator de generații întregi de economiști și tineri profesioniști în domeniu – „Viața ca speranță, destin și dulcea povară de iubirii” și „Reflecții despre viață. Quo vadis România?”. Vor prezenta Academicianul Viorel Barbu, Academicianul Constantin Toma, Academicianul Ion Bold, Prof. univ. dr. Ion Pohoață și Prof. Cella Negoiescu. Participă: Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, rectorul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Prof. univ. dr. Mihaela Onofrei, personalități ale lumii culturale și științifice ieșene, cadre didactice universitare etc.

 

Despre autor:

Emil Horomnea a fost și va rămâne un nume important în prestigioase organisme naționale și internaționale: Asociația Oamenilor de Știință din România, Asociația Generală a Economiștilor din România, Academia de Științe, Tehnici Financiare și Contabile din Paris, Asociația Internațională de Fiscalitate, Institutul Profesioniștilor Asociați Ordinului Experților Contabili din Paris, Asociația Profesorilor de Contabilitate din Spania, Corpul Experților Contabili și a Contabililor Autorizați din România, expert contabil, evaluator ANEVAR și CECCAR.

Despre cărți:

„După o viață plină de amintiri, Emil Horomnea ne așterne în pagini învățăminte pe care soarta i le-a hărăzit. Toate trăite și adunate cu mult suflet într-un mănunchi de gânduri. Ca să împlinească testamentul lăsat de tatăl său, încearcă un răspuns la întrebarea crucială Quo vadis România?” (Prof. univ. dr. Ioan Bold)

One comment

  1. buna emi