Agenţia Universitară a Francofoniei (AUF) în Europa Centrală și Orientală (AUF) organizează, în parteneriat cu Institutul Francez din România, cea de-a treia ediție a concursului „Teza mea în 180 de secunde”.

Concursul se adresează doctoranzilor care doresc să își prezinte subiectele de cercetare în termeni accesibili, în fața unui public divers și neinițiat, în limba franceză, într-un mod clar și convingător, bazându-se pe un singur diapozitiv, fără alte mijloace, având la dispoziție doar trei minute.

Se pot înscrie la concurs candidații care urmează un program de doctorat în anul universitar 2018-2019 sau cei care au susținut teza de doctorat în cursul anului universitar 2017-2018.

Înscrierile la concurs se fac până la data de 15 februarie 2019, completând formularul de aici: https://formulaires.auf.org/login/

În perioada aprilie – mai 2019 se vor organiza 4 finale regionale la București, Cluj, Iași și Timișoara, finala națională urmând să fie organizată în iunie 2019, la București. Laureatul finalei naționale va reprezenta România la finala internațională de la Dakar, în Senegal, în data de 26 septembrie 2019.

Mai multe informații despre concurs sunt publicate la adresa: https://www.auf.org/europe-centrale-orientale/nouvelles/appels-a-candidatures/appel-a-candidatures-concours-these-180-secondes-edition-2019-roumanie/