Britain's Prime Minister Theresa May arrives at a news conference after an extraordinary EU leaders summit to finalise and formalise the Brexit agreement in Brussels, Belgium November 25, 2018. REUTERS/Piroschka van de Wouw

Votul decisiv din Parlamentul britanic privind acordul de Brexit negociat de May va avea loc pe 15 ianuarie

Votul din Parlamentul britanic privind acordul de ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană, negociat de premierul Theresa May, se va desfăşura pe data de 15 ianuarie, informează postul BBC News, citând surse guvernamentale.

Votul decisiv din Parlamentul britanic privind acordul de Brexit negociat de May va avea loc pe 15 ianuarie

Votul privind acordul de Brexit negociat de Theresa May era programat iniţial să aibă loc în decembrie, însă a fost amânată pentru săptămâna 14-18 ianuarie.

Marea Britanie ar urma să părăsească Uniunea Europeană pe 29 martie, însă premierul britanic Theresa May întâmpină probleme în a convinge Parlamentul de la Londra să aprobe acordul de Brexit negociat de Guvernul britanic.

Prim-ministrul britanic Theresa May a declarat recent că Marea Britanie se va afla pe un „teritoriu necunoscut” dacă Parlamentul britanic va respinge Acordul de Brexit negociat de Guvernul de la Londra.