IULIUS MALL IAŞI DĂ STARTUL SEZONULUI PROMOŢIILOR DE IARNĂ CU DISCOUNTURI DE PÂNĂ LA 70%

 

 

Ai aflat veștile bune de la Iulius Mall? S-a dat startul maratonului promoțiilor de iarnă. Dacă ești pasionat de shopping și iubești reducerile, te invităm să te bucuri de oferte de până la 70% în magazinele tale preferate. Consultă lista completă a discounturilor pe site-ul Iulius Mall Iași.

Ai început anul cu dorința de a-ți îmbogăți garderoba cu piese în tendințe? Acum îți poți cumpăra toate ținutele la care ai visat întregul sezon, la prețuri mult mai mici. Terranovași One Star Fashion au discounturi de până la 70%, iar H&M, Orsay, Koton, BSB, Bigotti, Motor, Bulgarini, Irina Schrotter, Penti, Keops, Mari-K, Rocco, Ani`s auprețuri înjumătățite. Nu uita să incluzi în itinerariul tău Zara, Pull & Bear, Bershka, Stradivarius, Oysho, Karma, Ina Design și celelalte magazine de unde îți poți alege outfit-uri în ton cu stilul tău, la oferte irezistibile.

Dacă încă îți dorești ghetele sau geanta care ți-au făcut cu ochiul din vitrină, acum ai șansa să fie la promoții de până la 50%. Vizitează Il Passo, Melania Scarpe, In Tempo, Fabricat în România și Medea, dar și celelalte magazine cu articole de marochinărie, pentru a te bucura de ofertele de iarnă.

Cei care vor să își petreacă timpul făcând mișcare pot alege articole sportive cu promoții de până la 50%. Discounturi motivante sunt afișate de Adidas, SportVision, Intersportși U-man.

Dacă Moșul nu a ghicit ce bijuterii și accesorii îți dorești, acum te poți răsfăța cu piesele mult visate, care au promoții cuceritoare. Le poți găsi la Meli Melo, Sabrini, Bijoux și în alte locații de profil. Și trusa de cosmetice poate fi îmbogățită cu noi produse, la prețuri înjumătățite. Mergi în magazinele specializate să descoperi ofertele!

Trebuie să ajungi și la Office Line, unde discounturile ajung până la 80% la anumite produse, la Sophia, care a redus cu până la 70% din prețuri, și la Top Shop, unde găsești promoții atractive pentru articolele care îți oferă un plus de confort. Și posesorii de animale de companie au motive de shopping în Iulius Mall Iași, pentru că la Zoo Centersunt reduceri de până la 40%.

Descoperă lista promoțiilor pe site-ul Iulius Mall Iași și vino în magazine să te bucuri de reducerile atractive de iarnă!