Alina Gorghiu, optimistă după demisia lui Tudose din PSD: Acum începe să se joace noua majoritate parlamentară

Senatorul PNL Alina Gorghiu a transmis marţi, după ce fostul premier Mihai Tudose a demisionat din PSD, că „acum începe să se joace noua majoritate parlamentară şi o moţiune de cenzură de succes, evident fără greşelile neforţate ale opoziţiei”.

„Mihai Tudose demisionează azi din PSD. Unii ar spune „Bravo!”. Eu zic că e un gest salubru şi necesar. Nu comentez înscrierea în partidul lui Ponta, că nu mi se pare vreo formulă proaspătă nici aia. Dar asta e altă discuţie. Aş putea spune că acum începe să se joace noua majoritate parlamentară şi o moţiune de cenzură de succes, evident fără greşelile neforţate ale opoziţiei”, a scris pe Facebook senatorul PNL Alina Gorgiu, la scurt timp după ce fostul premier Mihai Tudose a anunţat că a demisionat din PSD.

Fostul premier Mihai Tudose a anunţat marţi că se înscrie în PRO România, afirmând că a constatat cu tristeţe că o parte din actuala echipă de conducere a PSD a înlocuit agenda publică cu agende personale.

”Rămân în continuare în politică, adeptul valorilor democratice de stânga, devotat Brăilei şi României. Mă voi alătura unei echipe cu care împărtăşesc aceleaşi valori, echipei PRO România şi voi rămâne omul, brăileanul şi românul pe care îl ştiţi. (…) Acum 27 de ani am intrat în politică din dorinţa de a face ceva pentru Brăila şi pentru România. 27 de ani am fost membru PSD şi nu am precupeţit niciun efort pentru a face bine oamenilor, pentru a onora încrederea celor ce m-au votat. Chiar şi în cele mai grele momente prin care a trecut PSD am avut speranţa că lucrurile se vor îndrepta. Astăzi, această speranţă a dispărut după ce în ultimul an am constatat cu tristeţe că o parte din actuala echipă de conducere a partidului a înlocuit agenda publică cu agende personale, că orice încercare de dialog şi dezbatere internă a problemelor reale ale României nu este luată în seamă”, a scris pe Facebook Mihai Tudose.