Ponta, despre afirmaţia lui Dragnea că Pro România ar fi făcut de securişti: Liviu, iar te scarpini la bubă?

Liderul Pro România, Victor Ponta, a reacţionat, duminică, la afirmaţiile preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, despre acest nou partid al său, conform cărora ar fi făcut de „securişti”, Ponta susţinând că în trecut, în mai multe rânduri, Dragnea a încercat, inclusiv cu ajutorul său, să obţină influenţa şefilor din servicii.

„Liviu – iar te scarpini la bubă? Eu nu mai am nici timp, nici chef de mizeriile şi lăturile în care trăieşti tu cu bufonii şi metresele tale – dar oamenii trebuie să ştie adevărul! Îmi aduc aminte că tu tăiai porcul la vila T14 a SRI şi alergai mesenii cu şoriciul. Îmi aduc aminte că tu ai comandat vin scump din America să îl faci cadou lui Florian Coldea de ziua lui să îl impresionezi. Şi după alegerile din decembrie 2016 tu ai fugit la Coldea să îl rogi să îl convingă pe Iohannis să te pună premier. Îmi aduc aminte că tu îl băteai la cap pe George Maior să o angajeze pe iubita ta de atunci la SRI (că erai căsătorit, nu contează, că tu eşti cu „familia tradiţională”) şi tot explicai că ea ştie ruseşte, că a studiat la Moscova. Să îmi aduc aminte că în ziua în care ai fost prima dată condamnat de ICCJ în 2015 ai venit la mine în birou şi m-ai bătut la cap să mergem la „băieţi” la SRI să le ceri ajutorul la recurs? Nu vrei să schimbi placa asta şi să ne spui în 2018 din banii daţi de la buget la PSD de câte ori ai plătit zborurile cu avioane şi elicoptere private pentru tine şi noua iubită? Dacă te scarpini singur la bubă, te pot ajuta!”, a scris Ponta pe Facebook.

Duminică, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost solicitat de jurnalişti să comenteze despre recenta alianţă dintre USR şi PLUS, el afirmând: „Securiştii şi-au făcut două partide. Unul pe stânga, altul pe dreapta. Pe stânga este partidul lui Maior şi Coldea, Pro România, şi pe dreapta este partidul lui Cioloş. Este simplu. Asta arată foarte mare disperarea, faptul că au început să desfacă conservele arată o mare disperare, ceea ce este de bine”. AGERPRES