Sanatate

Studiu despre beneficiile Vitaminei D, dar din surse naturale, postat de reprezentanţa Comisiei Europene

Reprezentanţa Comisiei Europene în România a postat, marţi pe Facebook, un studiu finanţat de UE, publicat în 2017, care arată că cercetătorii recomandă o alimentaţie bogată în vitamina D, mai ales în lunile de iarnă.

„Cercetătorii recomandă o alimentaţie bogată în vitamina ????, mai ales în lunile de iarna, care să includă produse precum ???? ouă, ???? peşte gras şi ???? ciuperci, arată un studiu finanţat de Uniunea Europeană şi publicat în anul 2017. ????????”, precizează Reprezentaţa CE în România, pe pagina de Facebook.

Aceştia o citează pe coordonatorul proiectului din 2017 care spune că trebuie efectuate cercetări privind nutriţia.

„«Trebuie să desfăşurăm cercetări privind nutriţia în grupurile de populaţie vulnerabile, pentru a dezvolta recomandări specifice etapei de viaţă pentru aportul de nutrienţi», declara coordonatorul de proiect Mairead Kiely cu privire la direcţiile viitoare de cercetare. ????”, conchide sursa citată.

Related Articles

Back to top button