Daniel Constantin: După ce Tăriceanu va pierde la prezidenţiale, ALDE va înceta să existe ca partid

Prim-vicepreşedintele Pro România, Daniel Constantin, a susţinut joi, la Alba Iulia, că după ce, în opinia sa, Călin Popescu-Tăriceanu va pierde competiţia pentru alegerile prezidenţiale, ALDE va înceta să existe ca partid.

Deputatul Daniel Constantin a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că în PSD ar fi promovate nonvalorile şi că oamenii de calitate sunt înlăturaţi, aşa cum s-ar fi întâmplat şi la ALDE.

„Asta e politica oamenilor slabi, care vor să se înconjoare numai de oameni slabi, care nu atentează niciodată la poziţia liderului. În ALDE, această epurare s-a făcut demult. Acolo, de altfel, cred că nu mai există un alt lider decât domnul Tăriceanu. Nu ştiu în teritoriu, dar la centru nu se văd, nu mai există decât domnul Tăriceanu. Cred că după alegerile prezidenţiale, după ce va pierde, ALDE va înceta să existe ca partid, din păcate. Îmi pare rău, pentru că am pus sufletul acolo şi mi-am dorit altceva, dar, din păcate, după plecarea mea, şi înainte, s-a încercat construirea unei platforme pentru candidatura domnului Tăriceanu în 2019. Punct. Atât. Altceva nu există”, a afirmat Daniel Constantin, fost copreşedinte al ALDE. AGERPRES