PDM îşi va intensifica acţiunile în campania electorală

Până la încheierea campaniei electorale, Partidul Democrat planifică să ajungă la întâlniri cu cel puţin 100 mii de cetăţeni. De asemenea în următoarele zile candidaţii democraţi vor fi şi mai insistenţi în promovarea mesajului PDM. Declaraţia a fost făcută astăzi de vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari, în cadrul unui briefing, comunică MOLDPRES.

Potrivit lui Cebotari, democraţii de la demararea campaniei electorale au avut 4500 de întâlniri unde au discutat cu peste 220 mii de cetăţeni. ”PDM are cea mai intensă campanie electorală şi odată ce ne apropiem de încheierea acesteia vom fi şi mai insistenţi în a promova mesajul PDM. Vom informa oamenii despre cele patru decizii pe care trebuie să le facă pe data de 24 februarie, atât în cadrul referendumului, cât şi în cadrul votului în Parlament pe circumscripţii uninominale, cât şi pe cele naţionale”, a opinat Cebotari.

Vicepreşedintele PDM a adăugat că în urma discuţiilor cu oamenii conducerea democraţilor a constatat că locuitorii ţării noastre cunosc toate acţiunile guvernării din ultimii trei ani şi apreciază iniţiativele sociale lansate. „Am văzut în raioane că cetăţenii ştiu bine ce am făcut, au drumuri bune, proiecte de conectare la apeduct şi canalizare, oamenii se bucură că familiile lor pot beneficia de prima casă”, a conchis Cebotari.

Alegerile parlamentare din 24 februarie vor fi desfăşurate, în premieră, după un sistem electoral mixt. Astfel, 50 de deputați vor fi aleşi pe liste de partid, iar 51 de parlamentari în circumscripţii uninominale. În aceeași zi, va fi desfășurat și un referendum consultativ privind reducerea numărului de deputaţi și revocarea acestora din funcție.