Ponta, despre aducerea în ţară a lui Nicolae Popa: Nu am nicio legătură cu asta

Fostul premier Victor Ponta a declarat, vineri, după audierea la Parchetul General, în dosarul deschis pe numele Laurei Codruţa Kovesi, că nu are nicio legătură cu aducerea în ţară a fostului şef al FNI Nicolae Popa.

”Am fost chemat ca martor, am fost audiat. Am spus adevărul. Mai departe ce este în dosar vă poate spune doamna procuror”, a spus Ponta.

El a precizat că nu are nicio legătură cu aducerea în ţară a lui Nicolae Popa şi nici nu a fost întrebat despre acest lucru de procurori. ”Niciuna. (…) Nu am nicio legătură cu asta”, a susţinut fostul premier.

Întrebat dacă a văzut fotografiile cu Laura Codruţa Kovesi şi Sebastian Ghiţă, el a răspuns: ”Haideţi fiţi serioşi, nu îmi arată mie procurorul ce are în dosar. Tot ce m-a întrebat doamna procuror s-a consemnat”.

Ponta a stat la Parchetul General aproximativ 2 ore. El a răspuns cu greu la întrebările jurnaliştilor, fiind huiduit şi apostrofat de un grup de protestatari #Rezist.

Cele aproximativ 30 de persoane venite la Parchetul General pentru a o susţine pe Laura Codruţa Kovesi au scandat lozinci împotriva ministrului Tudorel Toader, dar şi a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. AGERPRES