SonnenLine Sun, studio profesional de bronzare, la Iulius Mall Iaşi

 

 

Dacă îţi doreşti un bronz perfect în orice sezon, află că la Iulius Mall Iaşi s-a deschis salonul SonnenLine Sun & Beauty Concept. Este locul în care poți obține un look perfect, care îți amintește de plajele însorite din timpul verii, chiar dacă temperaturile de afară sunt scăzute. În plus, serviciile profesionale SonnenLine te ajută să beneficiezi de frumusețea unei pieli hidratate.

Salonul este situat la parterul Iulius Mall Iași și le propune doamnelor și domnișoarelor care acordă o atenție aparte îngrijirii și aspectului lor sesiuni de bronzare cu rezultate de durată, care le fac să radieze de frumusețe. Și asta pentru că la SonnenLine găsesc cele mai bune aparate de ultimă generație și calitate germană, marca MegaSun, lideri mondiali în domeniul bronzării. Tot aici găsesc și loțiunile și cosmeticele potrivite fiecărui tip de piele, care vor ajuta la păstrarea bronzului cât mai mult timp și, în același timp, la o hidratare intensă.

Produse ale brandurilor de renume, precum Australian Gold, Sunshine, California Tan și Emerald Bay, sunt disponibile pentru a asigura o îngrijire profesională. SonnenLine este reprezentant autorizat al celor mai prestigioase brand-uri de aparatură, cosmetice profesionale, lămpi și accesorii specializate.

Dacă îți dorești un bronz cuceritor sau ți-e dor de relaxarea de pe plajă, te așteptăm la SonnenLine Sun & Beauty Concept, de la parterul Iulius Mall! SonnenLine – „compania soarelui și a frumuseții”!