Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2019

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2019, informează Administraţia Prezidenţială. 
Preşedintele Klaus Iohannis condamnă vineri faptul că PSD nu a vrut să modifice legea bugetului de stat pe 2019, spunând social democraţii au alocat doar o zi pentru reexaminare şi au trimis proiectul la Cotroceni nemodificat. La finalul declaraţiei, şeful statului a anunţat, fără prea multe detalii, că se alătură protestului pentru autostrăzi #şîeu.
„PSD a picat şi ultimul test al responsabilităţii. Legea bugetului de stat pe care am retrimis-o Parlamentului pentru corectarea gravelor erori de continut a ajuns la promulgare neschimbată. O singură zi, atât a alocat PSD în Parlament pentru reexaminarea unui proiect atât de important pentru ţară. Este de-a dreptul rea voinţă refuzul PSD de a repara un buget care va genera efecte negative în economie resimţite de cetăţeni. Mi-aş fi dorit să promulg un buget bun pentru România şi români. Nu a fost să fie. Dintr-o logică exclusiv politicianistă PSD nu a ţinut cont de nimic şi a mers mai departe cu bugetul ruşinii naţionale”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.