DE MIERCURI, PALAS INVITĂ COPIII SĂ AFLE CUM POT DEVENI SUPEREROI AI MÂNCATULUI SĂNĂTOS, ÎNTR-O EXPOZIȚIE INTERACTIVĂ ȘI EDUCATIVĂ DESPRE ALIMENTAȚIE CORECTĂ

DE MIERCURI, PALAS INVITĂ COPIII SĂ AFLE CUM POT DEVENI SUPEREROI AI MÂNCATULUI SĂNĂTOS, ÎNTR-O EXPOZIȚIE INTERACTIVĂ ȘI EDUCATIVĂ DESPRE ALIMENTAȚIE CORECTĂ

Ansamblul Palas a pregătit o activitate inedită, educativă și distractivă pentru prichindei.  Expoziția interactivă „Mănâncă sănătos! Fii supererou!” este un mod captivant pentru ca cei mici să afle despre alimentația sănătoasă și beneficiile ei.

Ce înseamnă o alimentație corectă? De ce supereroii nu mănâncă fast – food? De ce să ne ferim de E-uri? Câtă apă trebuie să bem? Sunt doar câteva întrebări la care copiii vor afla răspunsul vizitând expoziția interactivă „Mănâncă sănătos! Fii supererou!”, organizată de ansamblul Palas, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași. Dacă și tu ai un copil curios și doritor să afle lucruri noi, te invităm în perioada 10 – 21 aprilie 2019, la cea mai interactivă activitate care îi ajută pe năzdrăvani să devină supereroi ai mâncatului sănătos. Experiența este recomandată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani.

Zilnic, între orele 10.00 și 20.00, la parterul Atriumului Palas Mall, cei mici se pot aventura, prin joc și joacă, într-o incursiune educațională captivantă. Copiii vor fi costumați în supereroi și, timp de 50 de minute, vor afla lucruri interesante despre o alimentație corectă, la fel ca cea a idolilor lor cu puteri speciale. Astfel, vor descoperi ce sunt macronutrienții (carbohidrații, proteinele, grăsimile) și micronutrienții (vitaminele și mineralele) și vor vedea cum pun în funcțiune „mașinăria” corpului uman. Vor învăța despre balanța energetică și calorii, despre alimente și importanța hidratării corpului, vor afla dacă zahărul este sănătos și vor înțelege cât de nocivă este mâncarea fast-food. În plus, li se va explica pe înțelesul lor ce sunt aditivii alimentari (E-urile) și cum să citească eticheta produselor pentru a face alegeri sănătoase.

Toate aceste activități se vor realiza cu ajutorul elementelor de butaforie de o calitate excepțională, precum cele de muzeu: legume și vitamine gigantice, rafturi cu alimente, tarabă informativă cu produse, panouri interactive care arată proporția apei în corp, sistem de evidențiere vizuală a conținutului de zahăr din băuturi și multe altele. Pe lângă informațiile dobândite, prichindeii vor avea parte și de momente distractive și jocuri antrenante, iar cei care vor să păstreze o amintire vor putea face fotografii haioase. La final, vor primi diplome de supereroi ai mâncatului sănătos.

Prețul unui bilet este de 15 lei și poate fi achiziționat de la Centrele Info Palas Mall. Rezervările se pot face la telefon 0232 209 920/921/922/923.