Noua revistă Gerovital Magazine, acum în Iulius Mall


Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, anunță o nouă premieră – lansarea revistei proprii – Gerovital Magazine, începând cu luna aprilie.

Cu design modern, noua publicație conține sfaturi despre frumusețe, recomandări de produse, noutăți și trenduri din universul îngrijirii personale. Publicația este disponibilă gratuit în format fizic și în magazinul de la etajul 1 al Iulius Mall Iasi.

Revista va avea frecvență trimestrială fiind creată de Diana Șerban, redactor-șef.  Publicația Gerovital Magazine își propune să vorbească deschis despre frumusețea naturală și mai ales despre natura frumuseții. Primul număr al revistei abordează subiecte precum revitalizare, bucuria noilor începuturi, refacerea pielii după perioada de iarnă, dar și provocările de la birou pentru ten. În cele 68 de pagini se regăsesc peste 50 de tips&tricks despre make-up, sfaturi pentru îngrijirea pielii și remodelare corporală, precum „WORK LOOK la cheie”; „Cum să obții un make-up perfect”; „Cum ținem îmbătrânirea sub control”, dar și articole despre gestionarea emoțiilor și articole destinate bărbaților.