Breaking News

Rodica Nassar:Premierul Viorica Dăncilă este preşedinte executiv al PSD şi are sarcina să organizeze un congres

Premierul Viorica Dăncilă este preşedinte executiv al PSD şi are sarcina să organizeze un congres, a declarat luni Rodica Nassar, preşedinte al PSD sector 2.

„Este un moment foarte delicat pentru partidul nostru, este motivul pentru care ne întâlnim astăzi să găsim o soluţie. (…) Eu cred că până la urmă PSD va ieşi bine”, a afirmat Nassar, la intrarea în sediul PSD.

Întrebată dacă Viorica Dăncilă este pregătită să preia conducerea PSD, Nassar a spus: „Doamna Viorica Dăncilă este preşedinte executiv, conform statutului, domnia sa are sarcina, până la urmă, să organizeze un congres. Este vorba până la urmă despre o conducere colectivă”.

Premierul Viorica Dăncilă a venit, de asemenea, la sediul PSD, însă nu a făcut nicio declaraţie.

La rândul său, ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a spus, referitor la preluarea conducerii partidului de către Viorica Dăncilă, că statutul partidului este foarte clar.

Întrebat dacă Viorica Dăncilă e pregătită să preia partidul, Teodorovici a precizat: „Avem un statut care spune foarte clar ceva”.

O reuniune a liderilor social-democraţi are loc luni la sediul PSD din Băneasa, după decizia instanţei de a-l condamna pe Liviu Dragnea. AGERPRES