WEEK-END CU PROMOŢII ŞI DELICII RĂCOROASE, LA IULIUS MALL

Urmează un final de săptămână torid, ocazie numai bună să vii la Iulius Mall Iaşi şi să te bucuri de promoţii şi delicii răcoroase.

Pentru că vara trebuie să ai şi mai multă grijă de tenul tău, magazinul Farmec din Iulius Mall Iaşi te aşteaptă la „Beauty Week-end by Gerovital”. De vineri până duminică inclusiv, între orele 13.00 – 17.00, la parterul mall-ului, vei avea parte de sesiuni gratuite de make-up, vei putea să testezi produsele Gerovital Beauty şi vei primi sfaturi specializate de la make-up artistul Gerovital. În plus, produsele tale preferate din gama Gerovital Beauty vor avea preţuri mai mici cu 25%.

În week-end, Jacobs te invită să „mixezi la rece” şi te scoate din rutină cu un deliciu perfect pentru zilele cu soare: cafeaua rece și foarte rece. Sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 – 16.00, caravana Jacobs poposeşte în parcarea Iulius Mall, unde te aşteaptă cu muzică bună şi cafeaua preferată. Distrează-te și captează momentul într-un Instaprint!

Nu uita de campania Iulius Mall, care îţi poate aduce bilete la festival şi mii de alte premii. Pentru a participa, trebuie să faci shopping în magazinele din Iulius Mall și să vii cu bonurile fiscale, în valoare de minimum 100 de lei, la Centrul Info. În fiecare zi, primii 100 de participanți vor fi răsplătiți cu premii instant: invitații la piscină, rucsacuri colorate, pelerine pentru alungat ploaia, accesorii vesele, cosmetice prietene cu soarele și băuturi răcoritoare.

Până pe 25 iunie, zilnic, vor fi extrași câte doi câștigători, care se vor distra alături de perechea lor la festivalul Untold (Cluj – Napoca, 1 – 4 august 2019). Iar între 25 şi 30 iunie, tombola îi va desemna pe cei zece norocoși care se vor distra la Afterhills (Iași, 23 – 25 august și 30 august – 1 septembrie 2019), anunțați câte doi, în fiecare zi.