Carmen Dan, despre ultima sa zi la MAI: Am petrecut-o aşa cum mi-am dorit mereu, ”alături de oameni”

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, transmite, marţi, că şi-a petrecut ultima zi la MAI ”alături de oameni”, cu care s-a simţit ”ca într-o familie”, precizând că mandatul său la conducerea acestei instituţii a fost ”despre oameni”.

“Ultima mea zi la MAI am petrecut-o aşa cum mi-am dorit mereu: alături de oameni! M-am simţit ca într-o familie, sentiment care consider că defineşte cu adevărat acest minister. Soarta a făcut ca tocmai în această zi să sărbătorim Ziua MAI pe care am instituit-o cu mult entuziasm anul trecut. Pentru că un minister atât de important trebuie să aibă o zi în care oamenii săi şi reuşitele lor să fie sărbătorite. Asta am făcut şi astăzi: am sărbătorit alături de poliţişti, pompieri, jandarmi, piloţi şi poliţişti de frontieră care s-au remarcat fie prin acte de eroism, fie prin devotamentul şi profesionalismul cu care şi-au îndeplinit atribuţiile, contribuind la creşterea prestigiului instituţiei. Pentru faptele lor le-am acordat cele mai importante distincţii ale MAI: emblema de onoare şi placheta de onoare. Şi am mai avut grijă să le fie acordat, acolo unde a fost nevoie, chiar din rezerva ministrului, şi un spor la salariu. Merită din plin!”, a scris, marţi, pe Facebook, Carmen Dan.

Ministrul demisionar de la Interne spune că mandatul său “a fost despre oameni şi cred că aşa trebuie să înţeleagă orice ministru mandatul pe care îl are la un minister”.MEDIAFAX