USR Filiala Iași: Salonul Scriitorilor

Pe 28 februarie a.c. Filiala noastră a împlinit 70 de ani de la înființare, moment pe care îl vom sărbători  prin organizarea primei ediții a acțiunii: Salonul Scriitorilor, ce se va derula între 11 si 15 noiembrie 2019.

Astfel, în perioada amintită vor fi organizate zilnic prezentări de carte la sediul Filialei. Prin Amiaza cărților, publicul iubitor de literatură se va întâlni cu  aparițiile editoriale recente ale membrilor Filialei Iași a USR.

Rugăm până la data de 15 octombrie 2019 pe cei interesați să ne comunice  titlurile pe care vor să le lanseze.

Amiaza cărților se va desfășura zilnic, înintervalul 11-14 noiembrie 2019, la sediul Filialei. În data de 15 noiembrie 2019 va avea loc festivitatea de încheiere a primei ediții a acțiunii Salonul Scriitorilor, prin  lansarea volumelor dedicate aniversării a 70 de  ani de la înființarea Filialei ieșene a  USR  și vor fi acordate premiile anuale ale Uniunii Scriitorilor din România – Filiala Iași. Nu vor lipsi lecturile literare ale colegilor noștri.

Așteptăm cu interes propunerile și sugestiile dumneavoastră privind desfășurarea acțiunii și suntem încrezători că împreună vom reuși să asigurăm succesul primei ediții a Salonului Scriitorilor.