Ladies Night la Cinema City, in Iulius Mall

Cinema City Iulius Mall a pregatit un nou eveniment dedicat doamnelor! Ladies Night aduce pe marile ecrane comedia “Hai ca inca putem!”, luni(22 iulie), incepand cu ora 19:30. Fiecare bilet aduce cadou un produs cosmetic!

Cu umor si emotie, filmul “Hai ca inca putem!” relateaza povestea Marthei (Diane Keaton) o femeie demult trecuta de prima tinerete care decide sa se mute intr-o restransa comunitate de pensionari pentru mai multă liniste si odihna. Insa dupa ce se imprieteneste cu cateva vecine si la insistentele acestora, Martha infiinteaza o trupa de majorete de varstă a treia. Impreuna cu Sheryl (Jacki Weaver), Olive (Pam Grier) si Alice (Rhea Perlman) se antreneaza intens pentru a participa la un concurs dedicat, demonstrand astfel ca nu e niciodata prea tarziu sa-ti urmezi visurile.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din Romania si face parte din Cineworld Group, al doilea mare lant de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri in 16 orase din tara: Bucuresti, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Constanta, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures si Timisoara.