Robert Negoiţă a cerut, luni, demisia premierului Viorica Dăncilă

Primarul social-democrat al sectorului 3, Robert Negoiţă, a cerut, luni, demisia premierului Viorica Dăncilă, afirmând că decizia ALDE de a ieşi de la guvernare este „un semnal către normalitate”.

„Viorica Vasilica, acasă! Oare câţi oameni trebuie să îţi spună că sunt probleme în felul în care guvernezi? Oare câţi parteneri trebuie să te părăsească? Oare câţi români trebuie să îşi exprime nemulţumirea şi neîncrederea în modul în care se conduce Guvernul, pentru ca actualul Executiv, în frunte cu şefa sa, Viorica Vasilica Dăncilă, şi tot ‘corul Bisericii’ (susţinătorii dânsei), să plece acasă?”, a scris Negoiţă pe Facebook.

El a subliniat că îl bucură decizia ALDE de a ieşi din guvernarea cu PSD.

„Mă bucură decizia celor de la ALDE. Fiindcă e un semnal către normalitate. O normalitate pe care ne-o dorim cu toţii, românii, şi un semn clar că direcţia în care merge Guvernul acesta de incompetenţi este greşită şi că trebuie să lase, urgent, locul altora, care chiar pot să guverneze ţara. Viorica Vasilica, acasă!”, a conchis Negoiţă.

Conducerea ALDE a votat luni, în şedinţă, ieşirea partidului de la guvernare şi susţinerea candidaturii lui Mircea Diaconu la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie, a anunţat liderul formaţiunii, Călin Popescu Tăriceanu. AGERPRES