#Unde ne vedem? – La Moo Gelato din Iulius Mall Iași!


Ai decis să ieși cu prietenii, dar nu știți unde să vă vedeți? Mai ales pentru că este o zi toridă și simțiți nevoia să vă răcoriți? Avem o propunere pentru voi: terasa Moo Gelato din Iulius Mall Iași și ale sale rețete de vară.  

Dacă vrei să îți oferi un moment de bucurie, vino la Moo Gelato! Poți alege din zecile de sortimente de înghețată, cu arome ispititoare și cel puțin la fel de gustoase precum arată, dar și fresh-uri revigorante.

Pe lângă cupele pufoase de înghețată și exploziile de vitamine din pahare, te așteaptă și alte specialități, realizate după rețete italiene și franțuzești de patiserie și cofetărie. Tarte apetisante, prăjituri care să îți încânte simțurile, un curcubeu de macarons și torturi cu valuri de ciocolată adevărată te așteaptă la Moo Gelato. Toate sunt făcute cu ingrediente naturale, proaspete și de calitate.

Delectează-te cu aceste delicii alături de o cafea bună! Astfel, vei ști că varietatea și gustul special al preparatelor Moo Gelato te ajută să faci alegerea inspirată privind locul de întâlnire cu prietenii.  

Vino să încerci toate aromele înghețatei artizanele care te va cuceri iremediabil, la Moo Gelato, în Iulius Mall Iași!