#Unde ne vedem? – La Corniche din Iulius Mall Iași!


Rețeta perfectă pentru o seară de weekend? La Corniche o găsești! Cocktailuri colorate, dulciuri aromate, petreceri de neuitat, toate într-o atmosferă orientală – acestea sunt ingredintele unei seri dedicate distracției și relaxării.

Dacă este sfârșit de săptămână, distracție să fie! Unde altundeva, dacă nu La Corniche, în Iulius Mall Iași? Aici, petrecerile tematice te vor încărca cu energie și voie bună, cât pentru întreaga săptămână. Totuși, dacă simți că mai este nevoie de un impuls, te așteptăm cu cea mai bună cafea în stil arăbesc, proaspăt măcinată. Zilele de luni nu vor mai fi atât de posomorâte dacă le completezi cu aromele potrivite!

Ce poate fi mai bun după o zi obositoare decât un desert rafinat? La Corniche știe rețeta fericirii tale și îți propune o varietate de preparate savuroase, pentru a te îndulci. Indiferent dacă vrei să te bucuri de compania prietenilor sau cauți un moment de relaxare, La Corniche este destinația. În atmosfera cu tematică orientală din interior sau pe terasa exterioară, unde te poți bucura de priveliștea oferită de orașul în mișcare, timpul petrecut în locația din Iulius Mall Iași este refugiul perfect.

Ce spui? Ne vedem La Corniche în Iulius Mall Iași?