SÂMBĂTA ACEASTA ESTE DEDICATĂ COPIILOR, LA IULIUS MALL: TEATRU ȘI FASHION SHOW

 

În acest final de săptămână, copiii vor fi actorii principali la Iulius Mall Iași. Prichindeii sunt invitați, prin teatru, în fascinanta lume a lui „Peter Pan” și vor descoperi ce ținute să aleagă pentru școală, într-un fashion show.

Ultimul week-end de vacanță aduce motive de bucurie pentru ștrengari, la Iulius Mall Iași. Sâmbătă, pe 7 septembrie 2019, de la ora 16.00, aproximativ 40 de micuți vor defila pe catwalk, în cadrul First Models Kids Fashion Show. Prezentarea de modă are tema „Back to School” și aduce în prim-plan ultimele trenduri în materie de hăinuțe, din colecțiile Terranova și Koton. Cei curioși să le descopere, copii și părinți deopotrivă, sunt invitați la etajul 1 al Iulius Mall, în Piațeta Horn. Defilarea va fi completată de momente de teatru oferite de Școala de Televiziune și Film Just Smile.

Tot sâmbătă, pe scena amenajată în aer liber, în parcarea mall-ului, vor avea prilejul de a-l întâlni pe „Peter Pan”. Spectacolul face parte din cea de-a treia ediție a proiectului „Ateneul în oraș”, organizat de Ateneul Național din Iași. Începând cu ora 19.00, cei mici vor zbura către „Țara de Nicăieri”, un tărâm al visurilor și al întâmplărilor minunate. Va fi locul unde vor visa, alături de personajul principal, și vor simți că sunt invincibili, într-un spectacol interactiv, în regia lui Iulian Ioan Sandu, plin de magie, energie și veselie.

Toți prichindeii ieșeni și nu numai sunt așteptați sâmbătă, la Iulius Mall, să se bucure de ultimele zile de vacanță!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.