Dăncilă:Continuăm programul de burse şcolare

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni, în localitatea Sântămăria Orlea, din judeţul Hunedoara, că Guvernul va continua programele dedicate domeniului educaţiei, ea menţionând că există resurse bugetare pentru fiecare dintre acestea.

„Continuăm programul de burse şcolare. Continuăm cât mai multe programe care să ajute copiii şi, aşa cum spus, şi copiii din mediul rural, pentru că este important ca aceşti copii să ajungă la facultate, să facă performanţă. Trebuie să le asigurăm un viitor cât mai bun. (…) Există resurse bugetare. Nu venim cu programe care să nu fie dublate de proiecţie financiară. Suntem oameni responsabili şi atunci când venim cu un program, acesta sigur va avea bugetul necesar”, a spus Viorica Dăncilă.

Primul ministru Viorica Dăncilă a participat luni la deschiderea anului şcolar în comuna Sântămăria Orlea, din judeţul Hunedoara. La eveniment au fost prezenţi ministrul Românilor de Pretutindeni, Natalia Intotero, autorităţi locale şi judeţene.

Premierul a vizitat şcoala generală din comună, grădiniţa şi sala de sport, investiţii realizate în baza unor proiecte depuse de autorităţile locale şi finanţate prin programe guvernamentale.

La şcoala generală din comuna Sântămăria Orlea învaţă 205 elevi. AGERPRES