Prim-ministrul Maia Sandu va efectua o vizită de lucru la Washington

Chişinău, 17 sep. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Maia Sandu va întreprinde, în perioada 18-19 septembrie, o vizită oficială în Statele Unite ale Americii, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

Pe 18 septembrie, premierul va avea o întrevedere cu Secretarul de Stat Michael R. Pompeo, pentru a discuta prioritățile în consolidarea dialogului strategic dintre Republica Moldova și SUA.

Programul vizitei mai include o serie de întrevederi cu oficiali americani de rang înalt, reprezentanți ai mediului de afaceri din SUA, dar și cu cetățenii Republicii Moldova stabiliți la Washington, D.C.

Delegația Republicii Moldova, condusă de Prim-ministrul, Maia Sandu, include şi alţi membri ai Guvernului: Andrei Năstase, viceprim-ministru, ministru al Afacerilor Interne; Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene; Natalia Gavrilița, ministru al Finanțelor; Vladislav Kulminski, consilierul Prim-ministrului pe Afaceri Externe; Victoria Roșa, consilierul Prim-ministrului pe Securitate și Apărare.